Wie ben ik..

Ik ben Monique Blom (1993) en kan mij het beste omschrijven als sportief, gedreven, enthousiast en veelzijdig. Een gezond lichaam betekent voor mij bewust bewegen, dit wil ik dan ook graag meegeven aan andere mensen. Hoe word je bewuster van je eigen lichaam? Wat moet je daarvoor doen en welke spieren gebruik je daarvoor? Samen kijken wij naar wat het beste bij jouw lichaam past, want elk lichaam is anders! De een heeft een rechte rug, de ander heeft een langere rug. Daarnaast bepaald ook nog het soort werkzaamheden hoe je het beste je lichaam kan gebruiken om klachten zoveel mogelijk te voorkomen of te verminderen.

Na mijn sport & bewegen opleiding aan het ROC ben ik verder gaan kijken hoe ik mij nog meer kon specialiseren in het menselijk lichaam. Zo kwam ik uit bij oefentherapie Cesar. Als oefentherapeut kijk je naar het gehele lichaam, om de oorzaak van de klacht te kunnen achterhalen. Zo kunnen eventuele rugklachten voortkomen uit een bekken scheefstand, en spanningsklachten voorkomen uit een verkeerde en langdurige een dezelfde houding. Vanuit hier kijken we dan samen hoe we deze klachten nou het beste kunnen minimaliseren en erger te voorkomen. Daarnaast ben ik ook bevoegd voor het geven van (sport)massages (NGS) en mag ik medical taping toepassen.

Om mijn hobby en werk samen te brengen focus ik mij voornamelijk op het lesgeven en trainen van de ruiters. Zo geeft ik groeps- en individuele sporttrainingen aan ruiters en biedt ik tevens paardrijlessen aan kinderen en volwassene.

Wil jij nou weten hoe je het beste jouw lichaam kan gebruiken? Of heb jij echt altijd al willen paardrijden? Leer paardrijden wat zowel goed is voor jou als ruiter als voor je paard!

Neem gerust contact op voor meer informatie!

MoniqueBlom_oefentherapieMB